Hur man spelar avancerad Hold’em

En nybörjares Guide till Texas Hold’em är inte en introduktion till grundreglerna i Texas Hold’em. För att hitta detaljerad information om hur Texas Hold’em spelas, besök vår sida regler. Denna guide är istället inriktad på att hjälpa dig att förstå spelet bättre och ge dig några tips om hur man blir en bättre Texas Hold’em-spelare. Vi hoppas du hittar det spännande. Texas Hold’em är kungen av alla pokerspel.

Och det kräver massor av skicklighet. Men fortfarande den skickligaste spelaren i världen kan inte slå en lucky strike. Så allt kan hända. Men vi trodde att vi skulle vägleda dig genom de mest väsentliga bedömningarna som strategi. Börja på det botten även om du visar sig vara den största poker talang världen någonsin har sett, du är bäst av börjar längst. Spela låga stakes limit spel eller turneringar är ett bra sätt att få många händer under bältet utan att ta alltför stor risk. Visst limit-spel kan vara knepigt och saknar elementet av bluffar, men som en nykomling som bluffar är förmodligen inte sak att prova. Limit-spel är mycket mer kontrollerade och mindre riskfyllt att experimentera lite med. Och som i alla saker, experimenterande är ett bra sätt att lära dig snabbt.

Lita inte på din $1000000000 spela pengar Stack! Om du har vunnit fick massor av pengar på att spela med låtsaspengar du förmodligen vad det tar för att bli en bra real money spelare också. Men spelen skiljer sig mycket. Så inte hoppa in i stakes en high riktiga pengar spel förväntar sig att sparka rumpa. Men du är förmodligen redo att ta på en låga stakes-spel. Eftersom de är ibland ännu vildare än spela pengar spel! Starthand värde dina två hålkort, eller hålkort, är de enda faktorer som skiljer din hand från de andra spelarnas händer. Så det är viktigt att lära sig spela dem.

En AA (ess-ess) combo har helt enkelt en mycket större chans att vinna än säga en 7-3 combo. Spela de bra starthänderna. Vik dåliga. Position spela att sittande i ”sen position” i ett pokerspel är en stor fördel eftersom man då får se dina motståndare gör sina drag innan du måste agera själv. För att bli en bra spelare, måste man förstå och lära sig att utnyttja denna fördel. En bra starthand i en tidig position kan faktiskt vara en sämre hand att spela än en dålig hand i sen position. Vik nr roll satsningsrundan, om du inte har något och kan inte dra till något, vik snabbare än Stålmannen tvätt dag.

Det är så enkelt. Hand alias AA Pocket Rockets, kulor, American Airlines KK Cowboys, King Kong QQ dubbel datum, kanadensisk ess, Siegfried och Roy JJ fisk krokar 99 tyska oskuld (Nej, vi vet inte varför) 88 snögubbar 77 Sunset strip 66 Route 66 55 hastighetsgräns 44 Magnum, segel båt 33 krabbor 22 ankor AK Big slick AQ stora chick AJ Black Jack, Jack-ass KQ Royalty, äktenskap KJ Kojak J5 Jackson fem Q3 Gay servitör 95 Dolly Parton A8 Dead man’s hand (en spelare som heter Wild Bill Hickok sköts 1876 efter att ha vunnit med det!) K9 hund J4 punktering 93 The Sik. (En legendarisk PokerRoom.com handgjord berömda av medlemmarna i Pokah! forum) Genom att följa dessa enkla riktlinjer kommer du vara bättre förberedd för spänningen, rush och spänning av online poker! Sitta i innan alla andra gör.

Related posts

Leave a Comment